dilluns, 28 de maig del 2012

Cròniques banals (IV) - El peix emprenyat

Ja ho vaig dir, aquesta serie d'articles "Cròniques banals" els faig en un to d'humor sobre coses del poble. La banalitat també ha de tenir el seu lloc en un espai tant seriós i sovint avorrit com és aquest.

Aquest article, post o com cony se li vulgui dir el dedico a una espècie de peix protegida. Es tracta del peix emprenyat de la foto que hi ha graffitat a la planta depuradora o el que dimonis faci amb les aigues residuals aquella andròmina de l'arquitectura; sortint del pas soterrani per cotxes que va a petar a la primera platja o de la Picòrdia (nom pamplines). Lloc amb una pudor força desagradable, dit sigui de pas.

Aquest graffiti fa anys que hi és, i dic que el peix deu ser una espècie protegida perquè ningú es molesta en esborrar-lo. Clar que la zona pertany a Ports de la Generalitat, organisme, m'imagino, amb una incapacitat de gestionar coses com la gran mare La Generalitat. Ho deu manegar algún gestor enxufat i incompetent, dels molts que hi han a La Generalitat, i que ara, amb l'excusa de la crisi, es deu submergir més en la seva incomptència.

M'he quedat a gust, però crec que ho esborraré això, no fos cas... Es una opinio eh??

Personalment li he agafat apreci, al peix. Per mí que no s'esborri.

El peix emprenyat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada